Viltspår

 

TIDIGARE ÅRS RESULTAT

 

 

VILTSPÅRPERIOD 2017 1/1-31/12

Förutsättning barmark

RÖRLIGT PROV

Anlagsklass och öppenklass


Någon av Kommissarierna måste godkänna domarvalet, så kontakta resp kommissarie för domarlista före anmälan.

 

Anmälningsavgift 200 kr insättes på BG 5256-2998 innan provdagen. Domarersättning 200 kr och ev. reseersättning betalas till domaren vid provets genomförande.

 

Skriv spårprov samt hundens namn och registreringsnummer på inbetalningen.

 

Prov som betalats men som av någon anledning skjutits upp måste utnyttjas inom innevarande verksamhetsår, annars anses pengarna förbrukade.

 

Medlemskap i någon av SKK-organisationens klubbar eller motsvarande nordisk kennelorganisation erfodras.

Uttagning till SM:

 

Mellan 1/1-31/12 har alla "syds" Basset hundar möjlighet att ta sig till SM (nästkommande år).

Varje ekipage får tillgodoräkna sig sina 5 bästa spår under perioden.
OBS! till de 5 spår som räknas, behöver man ha minst 4 olika domare.

Har man "bara" gått tex 3 spår räcker det med 2 olika domare.

Vid ev. frågor kontakta Laila Dahlman.

 


Anmälningsblankett finns att hämta här

OBS: Skriv domarens namn på anmälningsblanketten.

Anmälan skickas senast 10 dagar före start till Viltspårskommissarie:
 

Samtliga Bassetraser: 

 

 

Laila Dahlman

Tel: 0451-53374

Pl 2674 Matteröd

Mobil:0736414940

28291 Tyringe

 

laila.basset@outlook.com

 

 

 

 

 

Samtliga övriga raser:

 

 

 

Pauline Edenklint

 

Svärtingstorpsgatan 19

 

28234 Tyringe

 

pauline.edenklint@outlook.com

 

 

 

 

För att få starta måste hunden vara ID-märkt med tatuering eller micro-chip.

Är hunden märkt med micro-chip skall ägaren tillhandahålla avläsningsapparatur. Äger du ingen chipläsare bör du upplysa domaren om detta.
Domaren äger rätt att ta ut en avgift på 20:- för att använda sin läsare.

Hunden måste uppnått 9 månaders ålder för att få starta.

För att få starta i öppenklass måste hunden erhållit bedömningen godkänd i anlagsklass.

Gällande viltspårregler finns under regler i menyn.